söndag 23 maj 2010

Skrot fia :-


Jag och min vän Ingela tog en tur till min lilla Ros idag på förmiddagen. Det var verkligen skoj att få se henne igen men redan innan vi kom dit hade uppfödaren 'varnat' mig att Ros inte skulle vara så vacker att titta på.. Och ja, hon hade rätt :) hon var smutsig och tuffsig som 17 och såg inte så fin ut direkt. Men så blir det ju med unghästar som går ute och inte blir borstade. Hursom så var jag fram och kliade på henne och det uppskattades jättemycket, hon var riktigt go faktiskt :) Efter turen till Ros åkte vi tillbaka till Dylta och hundträningen. Allt har gått super och jag tror att det är många hundar och förare som är lite trötta vid det här laget. Jag uppdaterar min hemsida inom kort om just det. Nu skall jag pyssla om Elias! Kram

1 kommentar:

Dernole sa...

Blir skönt att få hem henne så du kan få bort lite tuffsar :) sedan är det bara att blunda tills hon är runt 3 år när hon blir häst :D Själv har jag försökt träna Buffy att stå och trava.......Hmmmm