onsdag 12 maj 2010

Skön tur...


i motionsområdet!

Har för en stund sedan kommit in ifrån en skön rask promenix på 5 km. Så skönt att äntligen kunna röra sig igen, man känner sig så fri på ett konstigt vis. Man har även tid att skingra sina tankar lite och det är skönt. Det känns att man inte har tränat på ett tag, flåset är inte på sin plats och jag fick lite träningsvärk från träningen i måndags.

Kör promenad i ca en timme och sedan lite styrketräning. Har redskap hemma så jag behöver inte ta mig iväg till någon lokal eller så. Kör lite mage, axlar, ben och bröst. Inte så avancerat men väl så musklerna får jobba lite. Skall man bli av med "gäddhänget" så måste man träna.. det försvinner ju inte av sig självt direkt... vilket hade varit väldigt praktiskt:-)) Har inte målet att bli superfit, men ett mål där jag skall kunna trivas med mig själv och det är ju viktigast. Sedan vill jag ju kunna komma i min klänning som jag skall ha till min systers bröllop. Då vill jag ju känna mig fin och inte som en nyförlöst, sladdrig mamma... :) :)Pika var mitt sällskap idag...


Krut i gubbarna!

Kände lite extra press nu under promenaden.... själv har jag fullt upp med att "komma igen" och med flåset. Speciellt när den tyngsta backen kommer... och vet ni!? Där kommer en "gubbe" på 60 + och bara susar förbi mig!! Jisses Amalia... och här går jag och flåsar.. typ 30 år yngre:-)) Ghaaaaaa, nu skall det tränas!! Blev lite full i fan och fotade honom.. hi hi..Åh, så var han borta :)

4 kommentarer:

Sara sa...

KAN VARA MIN SVÄRFAR =)
NÄR VI VAR I THAILAND CYKLADE HAN FÖRBI BILARNA PÅ HIGH WAY...
I 35 GRADERS VÄRME ...
DE TUTADE ÅT HONOM ,, UNDRAR VARFÖR

Jane Hagström sa...

Va! Säkert?? Skojar du med mig?? Häftigt med krutgubbar i alla fall:-))

Ingrid sa...

hahaha vilken härlig historia,, jag kände igen mig lite i dig,, sen i vintras när jag var ute i spåret och tränade och blev omkörd så det hette duga av en FARBROR som dessutom varvade mig,,, men det ville jag egentligen inte tala om ,, fniss...

Kram på dig!

Marillo sa...

Ha ha häftigt..
Från det ena till det andra så har mannen min *skratt* bestämt namn i och med att jag har beställt en resa ha ha - så det var väl lite i all hast :-)men det bidde bra tycker jag :-) och hon ska heta Isabelle.
Få se bara vad Mathias säger imorgon bitti och även Marcus hmm ja ja men det blir nog bra :-)
Natti natti och du förresten det är loppis imorgon på Pastorsgatan och runt omkring där dom bygger nytt vet du?! Och om du vill göra några fynd så passa på vet jag.. För jag fick höra att det är en hel del killkäder bl a. Och en hel del barnsaker :-) Dom börjar klockan 10 till 2 på em..

Vi ska då dit ;-)

Ha det gott och pömsa sött :-)