torsdag 13 maj 2010

Nu börjar...

eländet till regnväder... SUCK

Skulle tydlingen komma massor inom de närmsta dagarna, så det blir till att hålla sig inne. Inte så skoj att vara ute med vagnen om det regnar för mycket.. och dessutom tror jag inte att jag kommer i mina Gore Tex brallor än..ooo:) Mina andra regnbyxor gjorde jag av med när jag rensade sist.. de var förburkade till max för de skaffade jag mig sommaren när min Geisha kom in i mitt liv.. typ 98 eller så:-) Nåväl, blöt på benen kan jag bli bara jag är torr på överkroppen, ni vet jag måset ju vara rädd om maten!! hi hi

Jag hoppas dock att vi får uppehåll på lördag för då har jag hundkurs för mina vänner som skall följa med till Dyltabruk på kursen. Vi har ju så skoj när vi tränar med både trekanter och mingel så att ställa in tycker jag inte låter så skoj. Dessutom behöver hundarna sig en riktig genomgång innan vi far till träningen.

Så vi får se om jag tar mig ut om en stund.. men först har jag lovat Meja att spela lite spel. Det blir ju lätt lite långtråkigt att "bara vara hemma".

Ha en skön "Kristi Flygare" :-)

Inga kommentarer: