tisdag 4 maj 2010

Nu äntligen..!


känns det som jag är på G igen!!


Har nyss tagit mig en snabb promenad med Elias i vagnen och det kändes så dj**la bra om man får svära lite... och det får jag! hi hi

Trodde inte först att jag kunde ta mig en promenad för vid frukostdax här hemma så snöade det ute, men vädergudarna hörde mig önskan och det blev upphåll! Tänkte för mig själv att "nu dj**lar måste jag sätta fart om jag skall komma i alla klänningar till sommaren, så jag satte på mig träningskläderna och paketerade in bobisarna för att undvika att bli kall..... på med träningsskorna och i med musik i örat - Yes, nu kör vi!


Så himla skönt:-)
Hade nästan glömt hur det var att träna.... att få känna puls, bli svettig och framförallt - att känna sig nyttig. Det blev en timmes rask promenad och även lite avslut med situps när jag kom hem. Ja, magen är ju lite "lös" som min kära dotter säger så vi måste ju hjälpa den att komma på plats igen :) :) Det händer ju inte av sig självt precis... :o)

Blev supersugen på att jogga lite.. men eftersom det bara är 4 veckor sedan förlossningen så känner jag att jag måste ta det lilla lugna... får känna efter hur det känns i kroppen först med raska promenader innan jag tar i för mycket.Men promenaderna är ju alltid en början.... och det är bättre att träna lite än inget alls:-)

Ha en fortsatt bra dag!

1 kommentar:

Vicki sa...

Du är helt makalös!!!
Tänk att jag har nog aldrig i mitt liv blivit sugen på att jogga...
Men jag vet hur skönt & hur nöjd man är när man väl har gjort ett träningspass. Jag ska försöka ta mej ner på SVEA imorron , tänkte packa väskan redan ikväll.
Jag å syrran måste försöka kolla upp någon dag då de passar oss alla att få se på lillklimpen.
Kram<3