onsdag 5 maj 2010

Mycket nu


Storspindeln i nätet - Både jag och Jocke!
Tiden har som vanligt bara rusat förbi idag. Tycker mest att både jag och Jocke har setat i telefonen och framför datorn hela dagen med att få i hop framtidens alla aktiviteter som komma skall.... men vi har fått lite gjort och det är skönt, då sover vi gott:-))

Både jag och Jocke är personer som skall hålla i alla trådar och se till att saker blir gjorda, som en sambandscentral.. känns det som. Jocke hade så mycket i skallen idag så han hällde upp juice i mitt kaffe istället för kaffe när jag ville ha en påtår! -Vad gör du. Har du blivit galen?, frågade jag honom och till svar fick jag att "har så himmelens mycket i skallen nu så jag inte vet vad jag sysslar med"..

Så vad håller vi på med då undrar ni säkert men jag kan tyvärr inte avslöja så mycket, det är hemligt.. än så länge:-))

Känns som om det är lite för mycket just nu.. många vill ha ens tjänster, kunskap och uppmärksamhet och jag känner ibland att jag bara har lust att skrika rätt ut!! Ahhhhhhhhhhhhh!!! Men inte blir det bättre för de in´t... Nej, bita ihop och vänta på att det lugnar ned sig.. för det kommer det göra så småning om. Det VET jag...
Mina hundkunder ringer också hela tiden och undrar när jag skall sätta fart. Känns lite som en press för jag kan inte klippa just nu. Får sätta dem på "listan" och be dem vänta tills jag ringer. De flesta har tålamod att vänta men inte alla, de vill ha klipptid "helst igår" och kan inte förstå att jag nyss har fått barn.... nåväl, lite mammaledig har jag väl rätt att vara? Så dåligt samvete tänker jag inte lägga på mig..
Nej, nu måste jag gå till Elias.. he needs me:-))

Gónatt alla mina nära & kära!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heja heja med träningen inför Vasan!! Så kul att vi blir fler som åker! Kram från Ingrids vän Maria

Dernole sa...

Bra att du kan gränssätta, var ledig och njut. Din tid är för barnen nu, det heter föräldraledighet, inte dåligtsamvete för kund - ighet
kram på dej och är nyfiken på vad du har på G nu...
"jag riktigt längtar tills jag skall uppöver"

MammaMia sa...

Klart som F*n att du har rätt att vara mammaledig exakt lika mycket och länge som andra mammor :0)
Njut sååå länge du kan av att vara med din kära älskade barn , snart är dom stora....Jag lovar de går fort alldeles för fort...Min Lucke plutt blir 11 iår..
Kramar i massor en NYFIKEN på va ni nu har på gång !!

Anonym sa...

Jag och matte väntar tålmodigt på dig. Matte är och tussar med saxen bäst hon kan... :oS
Ta vara på den här tiden, barnen blir stora så fort. Så njut av din guldklimp å prinsessa och INGET dåligt samvete för att du har mammaledigt!!! Oss går det absolut ingen nöd på.
Många kramar från Aslan och matte Sara

Jane Hagström sa...

Ja, tiden går fort och de är små endast en gång.... jag skall njuta:-))Sara! Så bra att ni fixar hanteringen med saxen själva! Jag har er på "listan" och jag hör av mig i början på juni!! KRam kram