fredag 14 maj 2010

Möhippa

Lugn möhippa med goda skratt!

Min bästaste svägerska Petra skall skrida till altaret med Mikael (Jockes bror) om två veckor så igår "kidnappade" vi henne när hon satt i lugnan ro och planerade inför bröllopet med sin syster...

Eftersom Petra har jobbdag idag fick det bli en lugn möhippa...några i gänget bär även på bäbis och jag ammar, så alkoholen stod många över denna dag. Men man kan ju ha skoj utan att dricka, eller?

Efter kidnappningen fick hon en fin klänning som hennes vänner fixat och sedan åkte vi hem till en väns lägenhet för att ha lite frågesport. Petra fick frågor om oss alla och gissade hon rätt tjänade hon lite pengar som hon kunde spendera lite senare... till vad? Jo, det kommer jag till nu.. hi hi


Uppfinningrikedom & glada skratt!

Tjejerna hade fixat ett homeparty/dildoparty!! Det kom dit en tjej och hade visning för oss i flera timmar! Har aldrig varit på ett sådant party förut och wow vad det finns grejer...långa, korta, grova, smala, mjuka, hårda.. =) Somliga saker var riktigt groteska för min smak.. men tanken på att prylen finns eller "leksaken" som det kallas så måste de ju uppskattas av någon.. hi hi... Pengarna som bruden tjänade fick hon spendera på detta bord!


Bara att hugga in i det uppdukade bordet :-))


Fanns till och med en "leksak" som du kan sätta på väggen, bordet.. den hade sugpropp ha ha.. kan bara tänka mig hur det skulle se ut :-) Många skratt blev det under visningen och jag tror att några fann sina favoriter bland leksakerna =) Själv kan jag villigt erkänna någon beställning för min del blev det inte....inte så sugen efter att ha "skitit en melon" för 6 veckor sedan om ni förstår vad ja menar ! *skratt*

Fanns dock ett ljus som jag fastnade för. Ett ljus som fungerar som massageolja! Ljuset har en brinntid på 48 timmar och man använder "stearinet" som olja. Finns i olika lukter: Vanilj, lavendel, Exotisk frukt och ros. Kostar 245:-

Elias var också med, fast han sov nästan hela eftermiddagen :-) Kanske tur det, för dildopartyn är inget för bäbisar hi hi.

Men det är ju inte alla grabbar som kan skryta att de varit på möhippa och dildoparty när man bara är 6 veckor gammal!

Hursom hade vi en trevlig kväll. Jag avlägsnade mig dock när de andra for till Restaurangen för att äta. Efter maten åkte de åter till lägenheten och där skulle bruden måla av en nästan naken man!!! Tyvärr var jag inte med, men teckningen får jag se på bröllopet och det skall bli spännande!

Ha nu en bra dag... själv kurar vi inne då det regnar som fan ute..suck:-))

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ju din "Rosa Panter" redan, hihi!! Glömmer aldrig din min när du öppnade det paketet, hahaha!! : )

Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

Ha ha.. min panter... ja vilket minne! Och jag min dumma vräker ur mig "finns den inte i svart" Ha ha.. ja det var skoj:-)) Kan tillägga till er som inte vet så fick jag en gigantisk rosa dildo när jag fyllde 30.... =) Var inte heller så nykter vid den tidpunkten jag vräkte ur mig denna kommentar.. men skoj var det! *Skratt*

Anonym sa...

Hej och TACK för igår!! ;) Jag sov inte så bra i natt så ikväll lär jag somna ovaggad. Fast då ligger jag väl på helspänn och väntar på att brudgummen ska komma hemragglande..... Det var lite segt att jobba idag men som tur va så verkade Borlänges befolkning va lite loja med! Berättar mer om nakenmobdellen sen...... KRAM från Bruden.

Ingrid sa...

hihi det som är så underbart roligt med möhippor =)
Det lät som ni hade kul, och Elias var nog den förste i sin årgång att vara med om det, ja,, hihi..

kram