tisdag 18 maj 2010

Lycklig:-)

Så härligt!!

Min förmiddag var bara så nice idag. For till Ingela vid 9:30 tiden för att ut och rida lite. Jocke följde med och passade på att ta en promenix med Elias i barnvagnen. Så snäll han e min man.. tack älskling:-))

Vågar ju inte åka ifrån honom om han skulle behöva äta.... hur skulle det bli då? Pappa får säga till Elias.. "Näe, vännen. Det blir ingen mat nu för mamma är och rider med maten..." Nej, det går ju inte.. pumpa ur? Nej, det alternativet går bort.. han e ju så liten än. Men det gick liksom ingen nöd varken på Elias eller på mannen heller, han träffade ju en arbetskamrat som bodde granne med Ingela... =)


Redo för avfärd =)


Ingela rider sin unghäst Von som blev inriden i höstas och jag fick äran att rida hennes Samsaga som är 28 år! En trevlig tjej att rida med underbar tölt! Hon har varit tävlingshäst i sina yngre dagar så gångarter, ja det har hon.


Ingela & VonDet blev 1.5 timmes tur i omgivningarna runtom och jisses vad skoj det var att se något nytt. Även fast man bor i närheten så finns det alltid nya områden att upptäcka. Såg massor av fina gårdar som jag bara skulle kunna flytta till direkt....

Ja, på landet skall jag bo någongång så mycket vet jag i alla fall. Efter ridturen fikade vi ute i solen och för första gången för året hade jag bara en t-shirt på mig. Wow vilken värme det blev.. ja, sommaren är på G jag känner det!!

Känner mig så fantastiskt glad över att ha lärt känna denna underbara vän Ingela och jag kan knappt bärga mig tills jag får ta hem min egen häst.... =)

Inga kommentarer: