torsdag 27 maj 2010

Lever i en bubbla...

Jag är supertrött men så glad...

Kan inte fatta att jag har en häst! Måste nog nypa mig i armen ett antal gånger innan jag fattar att detta är sant... :-))


Stabil tjej!

Resan gick superbra och Rós var lugn och fin när vi kom hem. Verkade helt oberörd av att åkt transport från Örebro! Öronen var framåt och hon var mycket positiv när vi gick av transporten och gick mot stallet.

När vi kom på stallplanen gnäggade hennes nya hästkompisar på henne och Rós stod och funderade lite och kikade sig omkring! Vi traskade in i hennes box som hon kommer stå i några dagar då hon är avmaskad. Gav henne lite hö och vatten som hon gladeligen satte i sig. Både jag och Ingela stod inne i boxen och gosade lite med henne, svårt att slita sig..:-))

Rós var också ganska så trött efter en stund så vi lämnade henne själv så hon fick chans att vila lite. Själva blev vi bjudna på lite god mat hos Ingela och Niklas, vilket kändes så lyxigt då jag inte hade sådan stor lust att åka hem.. Niklas frågade mig och han skulle sätta ut en resesäng i stallet!!! *ha ha* ... :)


Pysslade lite till med henne innan vi for hem igen. Det blev en sen kväll och jag är ganska så trött. Längtar redan tills i morgon då jag får åka till stallet igen.. hoppas bara jag får sova inatt för det kan finnas en risk att Elias vill vara vaken.. Han har nämligen sovit HELA dagen. Stoppade honom i bilen vid 9 och vid 15:30 tiden fick han mat när vi kom tillbaka. sedan somnade han om igen och vaknade nu när jag kom hem!!! Vilken sömntuta jag har :-))

Vi hoppas att han sover.. men det kanske inte gör så mycket för själv känns det som om jag är i en bubbla :-) En stoor lyckobubbla:-))

Inga kommentarer: