tisdag 25 maj 2010

Jobb...

Jag och Elias har lite jobb idag....


Väldens bästa sällskap!Mycket mail blir det med allt som skall fixas. Även en hel del telefonsamtal som skall göras. Pusselbitarna är snart på plats men jag känner ändå att det är en del som saknas. Känner att jag inte skall ta åt mig mer framöver, det räcker med det som redan är......vill kunna ägna tiden till det som är skoj instället och som ger mig något, för min egen vinnings skull... För den sista tiden har jag börjat känna lite press och att tiden inte räcker till. Man får försaka annat och det är inte skoj. Stress är inte bra och det vill jag klara mig utan.

Hur svårt är det att svara på mail, telefon eller sms??


Väntar även på mail.. ibland undrar jag varför "den andra änden" har ett e-post konto över huvud taget. Hur svårt är det att svara!!!??? Speciellt när jag har mailat flera gånger och inte fått någon respons.. blir så himla irriterad.


Lika så när man skickar sms eller ringer någon och lämnar meddelanden. VARFÖR är det så svårt att ringa upp eller svara? Har hänt mig väldigt ofta den senaste tiden.. har ringt ett x antal vänner och lämnat meddelanden men de har inte visat en tillstymmelse att höra av sig. Visst de har ett liv med massor på schemat, precis som jag men bryr man sig så skall det inte vara så svårt. Nä, nu skiter jag i det och tänker inte lägga mer tid på dem. Jag har annat att göra än krusa dem som har svårt att visa att de är kompisar...Känner att jag blev lite bitter nu.. men det måste jag ju också få vara ibland, eller?

Har i alla fall något skoj att se fram emot i slutet av veckan! Jag skall hämta hem min häst!!! Det känns så dj**a bra att jag inte tror det är sant! Väntar bara på lite mer info om när vi skall åka. Förhoppningsvis så blir det i slutet av veckan. Berättar mer om det sen!

Ha nu en bra dag! Och.. tag hand om era vänner:-)
" The Way to have a friend is to be a friend"

6 kommentarer:

Dernole sa...

Usch, va tråkigt det är med "vänner" som är vän när det passar. Nej bort med alla energi bovar, jag vill ha återkommande rapporter om lilla rós hemgång :)
Energikram på dej

Ine Henriksen sa...

:)
Ha en riktigt fin kväll!
Kramar

Ingrid sa...

Ja du har alldeles rätt som vanligt.. och det är så trist när man blir utsatt... usch...
Kram på dig!!!!!

Anonym sa...

"kramar" i massor ,, VÄNNEN!
Stå på dig, // GBG Malin

Flodagatan sa...

Men du har ju inte mailat eller sms:at mig ;-)
Och inte bor jag såå långt bort heller och jag hör mer än gärna av mig och kikar in på en fika - om jag inte är i vägen då hihi när du håller på med hundarna mm..
OJ vad kul med en egen ros vi måste få komma och hälsa på underverket sen..

Ha det gott - många kramar från oss på storsvängen ;-)

Jane Hagström sa...

Helene.. ja tyvärr. Sådana finns det gott om:-) Klart jag rapporterar om Rós!
Marillo! Nä, har inte sms:at dig.. hi hi.. Klart du e välkommen på fika! Nästa vecka passar bättre för denna vecka har det varit fullt upp hela tiden! Klart vi kan åka och beskåda min lilla Rós:-))