söndag 30 maj 2010

Jippiii

Något gott har jag gjort idag!

Kan villigt erkänna att det var lite motigt att åka till Orsa i morse. Men jag är så glad att jag gjorde det!!!

Hann inte mer än komma dit så fick jag sällskap av Mathilda som ville "hänga" med mig, kika på hundarna och fota lite. Hon kunde även hjälpa mig att ruska på Elias lite medans jag snackade med folk till höger och vänster:-))

Paket fick vi också!! Kära vänner som grattade oss till nedkomsten med lille Elias. Även Meja fick sig en överraskning som verkligen kom till glädje!! Hur kunde ni träffa så rätt?? *ler* Meja fick nämligen bl.a. sugrör.. hon älskar sugrör!!

Visade också Helenes hundar på utställningen och det gick över förväntan! Så himla skoj. Först ut fick lilla Buffy visa sig i ringen. Hon fick 1 hp och blev 2:a bästa valp! Visade även Akira, som är en 2 års tik som premiärade i jaktklass. Det gick galant och hon fick CERT!! Slutade som 2:a bästa tik! Inte illa:-)) Själv känns det underbart att det gick så bra, speciellt när man visar någons annan hund man inte är van med. Självklart hade jag godis i fickorna :-))

Lätt solbränd for jag hemöver när utställningen var över. Stannade hos våra vänner Tomas & Lotta för att lämna tillbaka söta Mathilda. Där blev jag omhändertagen och bjuden på pizza - Tack kära ni!!

Skyndade mig hem för att ta en tur till Rós. NU äntligen blev det hennes tur att släppas på betet!!! Vi tog en promenix från stallet till sommarhagen. Hur snäll som helst, vi till och med gick över en bro där vattnet forsade fram. Hon verkar vara en stabil tjej.. känns jättebra:-)


Frihet!

3 kommentarer:

Eva sa...

Kul att det gick så bra idag. Grattis!!
vilken underbart söt ny familjemedlem ni fått. Lite avis. Är uppvuxen med dessa härliga hästar // Eva

Dernole sa...

vilken vacker bild på Rós, och din hjälp var ovärdelig.
Mega kram

Nina K sa...

Härligt, härligt! Supersöt tjej :-)