måndag 3 maj 2010

Islandshästfoto

Har nyss kommit hem ifrån min vän Ingela. Vi tog en fika ute i solen och tjattrade lite häst..som vanligt:-)) Tog även med mig kameran och fotade lite. Hennes sto Dama ville gärna bli fotad medans hennes Von gärna ville krypa in i min kamera istället :O) Så därför blev det inte så många bilder på henne. Så fort jag ställde mig och skulle fota så gick hon emot mig och la mulen på kameran... så sällskaplig så.

Nej, istället bestämde vi att vi skall ta en anna dag och borsta upp dem ordentligt och göra dem "redo" för lite foto för nu hängde det och slängde både hö och halm i pälsen. Hästarna låg nämligen så skönt och vilade när jag kom och då kan det ju inte bli annat. Så nästa gång tar vi dem i grimma och fotar utanför hagen istället. Förövrigt kan jag också tillägga att dessa två damer kommer att bli Rós kommande kompisar:-)

Ingela har även två till. Ett äldre sto och en hingst. Men tyvärr är hingsten (Gandur) inne på box då han har blivit ganska så svårt biten utav en annan hingst när de blev släppta på bete. Han får nu stå och tillfriskna i sällskap med Ingelas äldre sto i stallet. Tog något kort på honom också men det fotot bjuder jag på vid ett annat tillfälle. Nu får vi bara hoppas att det läker så han kan komma till sina kompisar snart.
1 kommentar:

Dernole sa...

blir säkert trevliga sällskap till vakraste lilla Rós :)