söndag 16 maj 2010

Hästtävling

Söndagen är snart slut och vi har haft en bra dag tillsammans. Klippte två hundar på morgonen och var klar till lunchtid. Käkade lite mat och sedan for vi till Insjön och tittade på hästtävlingar.

Mathilda skulle tävla på sin nya häst Calippo som hon inte har haft sålänge. Det gick vägen för dem fast vi satt med andan i halskropen när han "brallade" lite för att han tyckte det var så skoj. Mathilda är ju inte så gammal (12) och har nyss bytt till D-ponny så då blir det lite skillnad mot att rida mindre häst som hon är van med. Dessutom är Calippo bara 6 år, och då blir man ju busig ibland:-))



Titta gärna in på Mathildas blogg här >>>>

Har även hjälp henne att göra hennes Bild som hon har som "Top Head" Visst blev den bra?

Tråkigt var det dock att jag inte kunde fota henne.... kameran var med men jag hade såklart glömt att ladda batterierna så det blev ett kort från min mobil, hur kasst som helst... suck. Men Mathilda lovade att skicka någon bild till mig som pappa Tomas fotade när hon var inne och red.

Meja var också med och hon fick vara med och promenera med Calippo mellan hoppningarna, gissa en som var stolt?? Kanske kan det bli en hästtjej.. hoppas det:-))
Nej, nu väntar the och macka innan sängen! Ha det gott!

Jo, förresten! Tomas hund Adilla, Pikas kullsyster är här på besök och skall vara tills nästa helg då vi åker och tränar i Örebro.. Vi skall hjälpa Tomas lite med dressyren:-)) hi hi

4 kommentarer:

Mathilda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mathilda sa...

Haha ;P
Tackar så mkt för att ni kom och kollade, och för länken:P

// Thilda ^^

Jane Hagström sa...

Det var bara skoj att komma och kika på er! Du är såå duktig tycker vi! Ser fram emot nästa tävling.. men då gömmer jag nog mig i buskarna, hi hi

Mathilda sa...

Hahah, gör det du x'') men jag tror att du är för nyfiken så du skulle nog inte klara av det x''D Min gissning ;)