måndag 17 maj 2010

Härligt

Underbara förmiddag!!

Solen skiner och visar sig från sin bästa sida, det är nästan 18 grader varm i skuggan och livet känns bara så skönt! Vad mer kan man begära?

Har nyss avklarat träningen med sällskap av Jocke och Elias!! Tänka sig.. han ville också med:-)) Väldigt trevlig och såå skönt, det blev en timmes rask promenad och lite toppning av styrketräning när vi kom hem. Så nu har jag ett gott samvete igen =)

Sitter nu nyduschad och skall göra iordning lite middag till mig och Jocke. Idag blir det lite omelett, gillar luncher som går fort:-)) Sedan väntar lite unghundsträning med de små, Pika och Adilla.

De sitter nu i hundgården och har lite tråkigt, men jag ser att de har roat sig med att gräva gropar!! Grr, gillar det inte men lite svårt att säga till när man inte är där hela tiden och kan säga till....


Adilla & Pika väntar... -De vill ut!Nej, nu skall jag ta min sköna feeeeeeling och göra mat!

Inga kommentarer: