onsdag 26 maj 2010

Girlpower!Håller på att planerar för min Rós hemgång!!!

Ja, det är sant!! Vi åker och tar hem min häst i morgon! Skall bli så jäsikens skoj, och så skönt att få hem henne:-))

Min kära vän Ingela kom med det förslaget i förra veckan och jag nappade direkt! Det har nämligen blivit så att vi har fått tag på ett stort bete och fått in mycket häst till flocken och då tyckte Ingela att jag också skulle ta hem Rós. Så ja, varför inte?

Hade egentligen tänkt att ta hem henne till nästa vår, men nu ser ju situatioen ut på ett annat sätt och Rós kommer få gå med mååånga hästar i hagen - Girlpower kommer det bli!!
Skönt också att bara kunna åka och hälsa på henne när man vill och se att hon har det bra. Kanske pyssla och pussa på henne lite.. Åhh, vad jag längtar!

Känner mig såå glad!!! Tänk, jag har en häst, en alldeles egen!!! Kommer bli så himmelens skoj och en riktig utmaning att få börja jobba med en helt ny individ. Att få utvecklas tillsammans, från unghäst till att bli en färdig ridhäst! Är inte bara glad över att jag har köpt häst utan på köpet fick jag också en hel del massa nya vänner!

Kram på er! Nu väntar frukost!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi vad mycket glädje i det inlägget! Man blir smittad!! :) Grattis till glädjen!! Kramelikram från Petra.

Jane Hagström sa...

Hihi.. ja idag känner jag mig lycklig och glad!! Bra att jag kunde smitta dig lite:-)) KRAM på dig.. fru Hagström.. (snart)

Anonym sa...

Lycka till med havre moppen!!!!/Stefan

Ingrid sa...

Va KUUUL!!!! Känner din lycka genom skärmen på datorn =)
Kram på dig, vännen!!!