fredag 28 maj 2010

Liten skall bli stor...

Fick sovmorgon (igen) vilket kändes superskönt då det blev en sen kväll igår efter att vi varit hos Ingela och Niklas på kvällen. Elias blev trött vid 00:30 tiden, vilket jag förstod då han sovit hela dagen när vi hämtade Rós.

Var och handlade lite foder på Granngården innan vi for till Rós. Kändes så annorlunda att få köpa hästfoder! Och vad enkelt! Bara en enda säck med sk. pellets som är ett komplett helfoder. Tänk, när jag hade min häst så var det till att pytsa lite i flera säckar.. havre, vitaminer, mineraler, kalk och betfor.. men som med allt annat - Tider förändras:-)

När vi kom till Rós tog jag ut henne så hon fick beta lite gräs. Hon står ju på box nu eftersom hon är avmaskad, men lite gräs är ändå bra för henne att hon får i sig. Vi stod där ute i ca en timme och medans hon smaskade på gräset plockade jag lite föl och vinterpäls och filosoferade lite om framtiden...


Ros hälsar på Von för första gången...

Hovslagarbesök

Marcus, hovslagaren kom även förbi och fixade till hovarna under tiden vi var där. Hon var verkligen jätteduktig och stod helt still på stallgången. Hon verkar har ett väldigt bra temperament, vilket jag är jätteglad över. Men det kan ju ändras med tiden då hon känner sig mer hemma och blir van med sitt miljöombyte. Då kanske hon visar sitt "rätta" jag :-) *ha ha*

I morgon skall vi sätta stolp i sommarhagen, så eventuellt på söndag em/kväll släpps de tillsammans på bete! Skall verkligen bli jätteskoj att se alla hästar tillsammans med min lilla Rós.

Liten men naggande gó

Eftersom Rós är född sent på året så har hon inte hunnit bygga på sig så mycket massa än som sina jämnåriga kompisar. Hon är ganska så tunn nu, så vi får hoppas att hon lägger på sig när hon kommer på nytt bete och efter avmaskningen. Pälsen hänger också i klasar och hon ser lite tuffsig ut för tillfället. Men när hon ser lite grannare ut bjuder jag er på bilder! Hon är inte så mycket att vila ögonen på nu.. tro mig :) :)

Nä, nu måste jag fortsätta med mina pyssel... bröllop väntar i morgon!!! Weeeeeee :-))

1 kommentar:

Nina K sa...

Ska bli spännande att se henne vid tillfälle ;-)