onsdag 19 maj 2010

Dagarna går....

så fort....

När man jobbar så drömmer man om att vara ledig, det är så mycket man hinner göra om man skulle ex. vara ledig några veckor... man bra längtar efter semester...

När man är ledig så blir man förbryllad över allt man inte hinner göra!! De lediga dagarna bara rusar förbi och man önskar mer tid.. ja, så är det för mig.

Jag är ju en sådan person som inte kan "bara sitta på rumpan". Många av mina vänner och bekanta undrar "hur orkar du, hur har du tid som har barn??!!" Men i min värld tar man sig tid till det man vill. Kan man inte göra saker själv pga. att man har barn så får man helt enkelt ta dem med. Hundarna, ja de kan man träna och ägna sig åt när ungarna sover... träningen fixar man med barnvagnen.. inte så svårt BARA MAN VILL!

Det handlar också om LUST! Jag är en sådan person som har lust till att: vara ute, träna, ha det fint och rent hemma, träna hundarna, göra roliga saker, träffa vänner osv... för utan LUST går ingenting..

Visst kan det bli lite jobbigt ibland att alltid ha mycket att göra, men vet ni? Jag klagar inte jag har valt det själv och jag trivs med det. LEVER BARA EN GÅNG OCH DET ÄR NU!

Nu måste jag fixa Meja innan dagis... KRAM PÅ ER MINA VÄNNER

3 kommentarer:

Dernole sa...

Kort och gott....du är fantastisk :) och har väldigt rätt. Vi kan bara själva påverka vår situation ingen annan
Syns snart
Kramen

Ingrid sa...

Visst är det så, med viljan kan man förflytta berg var det någon som sa och i det stora hela så ligger det mycket i det!
Mängder av kramar!

Eva sa...

Hej!! du har så rätt, man gör det man tycker livet ger en mening och man orkar/gör det man vill. För då har livet en mening!! kramar Eva