lördag 15 maj 2010

Chockvärme!

Det blev som yr sa! Uppehåll och sol - inte illa alls:-))

Hundkursen blev en trevlig stund fast värmen gjorde att man var helt fel klädd för stundens allvar... -Vad hände egentligen??

Jag blev hur varm som helst och var tvungen att gå i mina tights eftersom jag tog av mig regnbrallorna........inte så snyggt med fulstövlar och underställströja till, men va 17 - who cares? Och vem hade räknat med denna chockvärme??

Idag fokuserade vi oss på kontakt, linförighet och stadga. Åh det gick verkligen jättebra, det syns verkligen att det har blivit samarbetsvilliga hundar och hundar som har utvecklats jämfört med första gången vi sågs för ca 5 veckor sedan. Tänk vad lite träning kan göra :) :)
Sådan här närkontakt hade för 5 veckor sedan varit omöjlig!
Foto: Marica


Även liten paus är nödvändigt, så även för deltagarna:-)

2 kommentarer:

iggepop sa...

Vilar du aldrig? :) Kram

Jane Hagström sa...

Hej kära du.. nej, tänker jag efter så blir det bara på natten:-)) Men sålänge jag mår bra är det bara att "tuta och köra" hi hi.. KRAM tillbaka:-)