torsdag 20 maj 2010

Besök

Igår hade jag massor av besök här hemma!

Alltid lika skoj när det kommer någon som vill hälsa på! Först ut kom Marica & Torsten med sina Gordonpojkar Nero och Frosti. Nero behövde en trimning, en riktig sådan för han var lurvrig må ni tro =) Frosti han var också med men låg vid mina fötter och kikade in hur en "riktig man" skall se ut :O)

När trimingen av Nero var klar så kom Helene (Avalonian´s kennel) till oss på besök. Hon är på genomresa för att hon skall hämta en islandshäst i Valbo. Verkligen jätteskoj att få lite "snabb" besök =) Mycket han vi i alla fall diskutera, allt ifrån hundar, Islandshästar, barn, jobb och annat intressant. Men helst av allt skulle vi behövt liite mer tid för det finns alltid saker att tala om när man har gemensamma intressen :-)) Självklart hade Helene också med sig några Gordonsettrar, Akira och lilla Buffy.
"Ok, jag är liiiten", säger Pika och slänger sig ned när hon träffar Akria....


Lilla Buffy var med och kikade vad de höll på med...

Helen hann inte mer än komma så stövlade valpköpare Björn också in på gården. Vi hade bestämt att vi skulle träna igenom "Leija" lite innan träningen i Örebro till helgen. De var inte med på vår "avslutning" vi hade i lördags så de ville ta igen lite förlorad träning. Verkligen jätteskoj, jag uppskattar verkligen valpköpare som vill träna och ha skoj med sina hundar:-)

Så som mest hade vi tillsammans med Helenes hundar och Björns Leija 8 Gordonsettrar!! Härliga djur, det är bara så:-))

Oj, nu ringde telefonen!!!! Måste åka!!! Weeee:-))

Inga kommentarer: