onsdag 7 april 2010

Vi minns...

Vår Geisha idag...Idag är det 1 år sedan vår Geisha fick somna in. Hon är en hund som jag saknar av hela mitt hjärta, hon betydde allt för mig.

Hon hade ett fantastiskt liv tillsammans med oss och vi gjorde massor av roliga saker tillsammans. Saknar henne fortfarande men jag vet att vi kommer träffas en dag igen....


Hon är hunden som alltid var positiv, hon älskade mat, hon talade högt och tydligt, var en hejare på att hitta fågel och hon var en vacker tjej...


Är så fantastiskt glad över att jag fått äran att äga denna hund. Hade jag inte haft turen att få en hund som Geisha hade jag inte varit där jag är idag med kennel, jägarexamen och tre gordonsettrar här hemma. Hon är hunden som inte skulle bli någonting. När vi ringde till uppfödaren sa jag något i stil med... "spelar ingen roll hur hon ser ut, vi skall ändå inte ha henne till utställning eller så.." Hon skulle ju bara vara vår sällskapshund för vi ville ha en aktiv hund att vara ute med i skog och mark med.. men se vad som hände! *ler* Kan tillägga att idag skulle jag nog inte bara "köpa grisen i säcken" hi hi.

Geisha blev början av en total förälskelse i rasens egenskaper! Att utöva jakten som den är till för gjorde att jag föll pladask. Ett val av hund jag aldrig kommer att ångra:-)
Du fattas mig....

2 kommentarer:

Dernole sa...

Oerhört smärtsamt. Men hon fick ett fullt liv, och möjlighet att göra det hon älskade.
Kram

Anonym sa...

Jag blir alldeles tårögd. Tänk att det redan gått ett år...

Stor kram!
Michelle