söndag 4 april 2010

Vama vindar

Jag kan inte sluta le!

Våren är här!! Jo, nu tror jag på det faktiskt! Här ligger temperaturen på 5.5 grad redan och då i skugga.. underbart! Solen den lyser och det droppar från taken och vattenpölarna breder ut sig på gården..

Skall gå igenom lite vinterkläder idag för att göra plats för lite vårkläder som måste fram. Dessutom är jag ju lite smalare nu så äntligen kan jag ha mina jackor igen:-))


Vi skall också ta en tur till "mormors lekpark" (lekparken ligger bredvid min mammas jobb) med Meja idag så hon får leka av sig lite. Även jag känner att det kan vara skönt att få komma ut utan att anstränga sig för mycket. Känner mig lite trött i ryggslutet så jag måste nog försöka ta det lilla lugna... Var ju på köpcentrat igår en sväng för att inhandla lite saker jag behövde och det var inte en lång stund.. men aj, aj vad det kändes i ryggen. Konstigt tycker jag eftersom jag inte känt av ryggen något under hela graviditeten.... men men... man kan inte förstå sig på allt.

Ha nu en skön vårdag!

KRAM

Inga kommentarer: