söndag 11 april 2010

Syrra & Svärfar med smak


Elias blir bortskämd:-)


När farfar till Elias kom och grattade oss till Elias födsel hade han varit på shopping må ni tro. Man blir faktistk imponerad för Knut är 88 år gammal, kör bil och köper kläder med stil! Så skoj tycker jag.

Han är en stolt farfar!

Fick en jättefin body från Polarn & Pyret tillsammans med en fin toppluva. Den kommer passa perfekt!Moster Jennie skämmer också bort...

Igår kom min älskade syster Jennie och hennes fästman till oss på besök. Jennie har ju träffat Elias förra helgen, men inte hennes Taygun. Även de hade med sig ett litet paket till Elias.. och i det paketet var det en overall ifrån Polarn & Pyret!

Overallen har jag gått och sneglat på länge... men med min ekonomi just nu så har jag avstått att köpa den. Dock hade jag viskat till min kära syster att jag önskade mig en sådan till Elias.. och så fick han den!!! Tack tack världens bästa Jennie & Taygun! Den kommer bli väl använd.. skall vara rädd om den... :o)


Bortskämda lille knyte... endast 12 dagar gammal

Inga kommentarer: