måndag 26 april 2010

Sorry

Vart tar tiden vägen?

Har inte hunnit med er mina vänner idag.. hoppas jag hinner besöka er alla under morgondagen istället. Har inte heller hunnit med något vettigt blogginlägg heller.... :o)

Vardagen är tillbaka här hemma med allt vad det innebär. Jocke började jobba idag efter sin ledighet så nu får jag hålla i trådarna själv under tiden han jobbar. Det finns mycket som skall göras då man är själv så då är det lätt att tiden rinner ifrån en. Sedan kan jag ju inte bestämma själv när jag kan blogga eller kika runt hos er. Man får helt enkelt prioritera som det så fint heter.. och det vore ju tokigt att sätta bloggar som prio No 1 eller vad tycker ni? *ler* Tror inte det skulle vara så populärt.... disken, tvätten, hundrastning, städning osv..sköter ju sig inte självt direkt..

Nåväl, det kommer en ny dag i morgon också. Och på tal om i morgon så måste jag nu krypa till kojs med Elias så vi orkar med morgondagen!

Nattinatt!

3 kommentarer:

Eva sa...

följer din blogg i vått & tort!!!
men som du sa!....man ska ju hinna med lite annat å. kram Eva

Marillo sa...

God förmiddag :-) Jag nu kan jag ju ge mig känna här oxå och inte bara på dagis - nu när du vet vem jag är menar jag ;-) Det är såå roligt att läsa din blogg.

Jag har en hemsida jag med som är lite småkul att pyssla med när tiden finns.
Du får väl tassa in där då och läsa om oss ;-)

Vore jätteskoj med lite besök från er i sommar eller när ni har vägarna förbi då jag ska vara hemma och vara mammaledig jag med för vi ska ju oxå få tillökning snart..

Ha en bra dag med lillemannen..

/Marillo (Marie-Louise)

Jane Hagström sa...

Hej M-L! Skoj att du hittade hit! Lovar att kika in hos er också, och då skall jag säga till Meja så hon också får se! Klart vi kan se till att ses, vi är ju hemma och lediga. Meja skulle tycka det vore skoj att leka lite med Mathias:-))

Kul med bebis! Visste inte att det var så snart!! Spännande:) :) Önskar dig också en bra dag!

Eva! Åh, vad glad jag blir när du följer min blogg!! Följer även dig.... kan förstå att du har mycket.. här ringer det hela tiin.. KRAM