måndag 5 april 2010

Sömntutan =)


Min lilla grabb är en riktig sömntuta!


Han är så himla snäll, bara sover, äter och gör ifrån sig. Han verkar så nöjd:-) Skall det fortsätta på det här viset så är det inga som helst problem med att ha småbarn. Men jag vet ju att det kan ändras, men jag håller i alla fall tummen på att det kommer hålla i sig.


Underbara nätter!

Jag lillkillen sover i Mejas rum nu tills vi har gjort iordning rummet uppe där Meja skall få ha sin säng. Då har jag tillgång till tv´n på nätterna om så skulle behövas, lika att jag slipper väcka mina andra två älsklingar.

Nätterna är verkligen så underbara, han sover och äter. Som idag vaknade vi 8:30!!! Och senast han åt innan det var vid 4 tiden... totalt så har jag då sovit ca 7 timmar!! Man hinner verkligen känna att man får bli utvilad. Vilket är superskönt då nätterna innan han kom inte var så bra...

Namnet då?
Jag avslöjar det någon gång under dagen:-))

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Så underbart! Njut av att ha en underbar kille, och en fantastisk storasyster till honom :)
Kram

MammaMia sa...

Låter ju superbra det där!! Hoppas att det håller i sig och att du får sova gott ett tag till.
Väntar med spänning på namnet :0)
Ha en skön dag, kramis

Sara sa...

VÄNTAR O VÄNTAR .. VA SKA UNDERVERKET HETA ??