söndag 11 april 2010

Sköna söndag

Underbar dag!

Solen har strålat på oss hela dagen, så så skönt och nu känner jag verkligen att våren är på väg.. på riktigt :-)

Började min förmiddag med besök hos min mamma eftersom min syster Jennie och hennes Taygun var där. Meja och Elias var med mig såklart för de vill ju också passa på att mysa och snacka lite.

Efter att vi varit där en stund och haft det skönt så for vi hem och gjorde lite middag. Jocke for sedan till sin bror för att kolla på cykel, men jag, Meja och Elias tog en välbehövlig långpromenad i solen istället. När vi väl var ute ringde min telefon.. det var min lillasyster Lina som ringde. Hon ville komma och hälsa på. Väldigt roligt eftersom det var ett tag sedan vi sågs.


Stolt moster Lina:-)

Men nu är det kväller här hemma och jag skall bänka mig i soffan en stund och vänta på att Elias kan behaga vakna... :o)

Ha en skön söndagskväll!

Inga kommentarer: