onsdag 7 april 2010

Skön natt

Jag är bortskämd.. jag är bortskämd... jag är bortskämd:-))

Precis så känns det faktiskt, för jag har fått sova 7.5 timme inatt! Elias somnade vid 12 tiden igår och vaknade till för att äta lite vid 4 tiden och sedan sov vi ända tills klockan var halv 8! Känns fantastiskt bra. Men han vill inte gärna sova själv utan vill ligga bredvid sin kära mamma, men vem säger nej till det? Det finns ju inget mysigare än att höra dessa små snusningar....

Regn & gråväder

Här hemma är det gråväder 5 grader varmt och allmänt trist. Egentligen hade Jocke planerat en långtur med hundarna i skogen, men nu är det så mjukt så de blir hemma. Snön blir ju bara "socker" och det är svårt att ta sig fram om det blir töväder.


Trist för hundarna.. de hade behövt att vara ute lite de blir ju så harmoniska när de är trötta och det är skönt både för matte & husse:-)

Hudvårdssnack

Idag måste ni lyssna på radio dalarna kl. 11 - 11:30. Min mamma är med och skall prata om hudvård... Sofia Rågenklint ringde henne och frågade om hon ville komma till Centralen och dela med sig av sina kunskaper om hud och hudvård. Skoj tycker jag!

Ha nu en fin dag!

Inga kommentarer: