torsdag 15 april 2010

Rós längtan....

Igår fick jag en efterlängtad "Rós rapport" :o)

Talade med Kristina igår som är uppfödare till Rós och hon kunde meddela mig att min goa tjej mår utmärkt. Hon trivs tillsammans med sin nya flock, leker och är nyfiken på det som händer runt om kring henne.

Dock ser hon för tillfället inte ut som en skäck eftersom våren även har anlänt i Örebro. Lera och lera... ni kan ju tänka er hur det blir när de ligger ner och vilar :-) Tur att det torkar upp snart....

Rós kommer även att gå kvar i sommar hos uppfödaren. Egentligen var det tänkt att hon skulle åka på ett annat stort sommarbete med sina hästkompisar men nu har Kristina fått många hästar hemma så det är bara onödigt att flytta dem. Blir super då jag antar att vi kommer åka ett antal vändor till Örebro och träna hundarna i höst. Perfekt att både kunna hälsa på häst och träna hund samtidigt!

Roligt roligt!

Jag passade också på att fråga Kristina hur Rós rör sig i hagen... och hon berättade att tjejen rör sig kanon, hon visar alla gångarterna! Tölten och passen har hon så jag kan nog räkna med att hon blir en 5-gångare! Förutsättningarna finns och det glädjer mig mycket:-)


Nu längtar jag verkligen efter att få hem henne... skall bli så spännande och skoj att få börja ett till kapitel i mitt liv:-)

1 kommentar:

Dernole sa...

Aldrig fel att börja nya kapitel, särskillt inte när de innehåller glädje, förväntan och utveckling :)
Kram