lördag 3 april 2010

Påskharen...


Hej på er i stugorna!

Hoppas att ni alla mår bra:-)
Med tanke på allt godis som blir nu i påsk kan man ju bli lite ond i magen.... påskägg hit och dit, bara att mata på..

Själv tänker jag "mata på" i helgen, sedan vänder jag tillbaka till mitt "gamla liv" som inte hör i hop med fika och godis varje dag! Nu måste kilorna rasa så jag kan bli "fit for bröllop" i sommar.

Tre bröllop väntar, och de som är först ut skall gifta sig i slutet av maj redan så det gäller inte ligga på latsidan. Jag menar.. man vill ju känna sig fin. Dessutom skulle det bli väldans tråkigt att gå i "mammakläder" hela sommaren....o:) Hoppas dock att kilorna skall rasa lika fort som de gjorde med Meja, men ingen graviditet är den andre lik så vi får vänta och se. Skönt är då att vi går mot en underbar vår och bara vägar, så många promenader kommer det bli.

Mina söta tjejer

Igår hade vi turen att bli bjudna på påskmat hos mamma. Skönt att slippa stå vid spisen dessa dagar... Min bror och hans döttrar var också på plats med förtjusning! De höll på att hoppa ur kläderna för lillgrabbens skull. De ville ju såklart få äran att hålla kusinbarnet!

Clara, Alina och lillkillen:-)

Min alldeles egna påskhare!

Inga kommentarer: