fredag 9 april 2010

På väg tillbaka...


Hej!

Äntligen känns det som om det går åt rätt håll med min kropp! Jag, Meja & Elias har precis varit ute på en timmes promenad! Känns fantastiskt bra och helt underbart att kunna promenera. Klart att jag känner av bäckenet lite grann, men det skall jag väl göra när det bara var 10 dagar sedan han föddes :o)

Längtar dock tills den dagen jag kan ta på mig joggingskorna igen, men det får vänta tills det har torkat upp i skogen så jag kan springa där det är lite mjukare. Inte värt att börja löpträna igen på asfalten...

Hundträning
Darling och husse har farit till örebro på lite fälträning med Mellansvenska Fågelhundsklubben idag. Han ringde för en stund sedan men hade inget särskilt att komma med. Med Jocke är även Askas valp från B kullen - Zigge. Skall bli spännande att höra hur det gått för honom då det är första gången han är på fält. Jag håller i all fall tummarna:-))
Nej, nu måste jag fixa lite för om ett tag skall vi infinna oss på BVC för att väga Elias:-)

1 kommentar:

Dernole sa...

Det är en fröjd att vara ute nu, så jag tror inte det är några problem innan du erövrat din kropp igen :)
Kram