fredag 23 april 2010

Njuter


Sitter och tar mig en kopp kaffe med hemmagjord kanelbulle på verandan. Jocke har kommit tillbaka med Pika och Aska efter träningsturen. De har haft mycket fågel och en del situationer. Pika har fått lite grepp om vad det är hon skall göra så det skall bli roligt att höra hur morgondagen ter sig för henne..... Meja njuter i fulla drag, och just nu är hon ute och åker skoter med 'farbror' Lennart. Hoppas själv på en tur lite senare... Skotertummen rycker:-)) och är man i fjällen så måste jag ju lufta min Yamaha lite. Annars kanske han blir ledsen :o) nu skall jag njuta vidare!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Gu va härligt det ser ut, trots snö,,, här har vi ju inte en snöhög kvar ens....
Saknar våran skoter när jag hör om din kommande tur =)
Ha det så bra och Kram!!!