lördag 10 april 2010

Kyligt

Vart tog våren vägen?

Nordliga vindar som tränger sig in genom alla kläder som man har på sig.. ruggigt som 17 ute. Har varit ut på Romme Travbana och kikat på lite Islandshästar en stund. Många fina hästar finns det... och jag är nu så sugen på att rida så jag smäller av! Snart, snart skall jag upp i sadeln igen:-))Elias var såklart med mig.. men han gjorde det han är bäst på... sov.. i vagnen:-)) Han är så snäll, inga som helst problem med en unge som bara sover och äter.. Det var som igår.. jag bara satt och väntade på att han skulle vakna på kvällskvisten... man hinner ju få tråkigt av att gå och vänta på att han skall behöva mig... nåja, jag klagar inte:-))

Och väntar gör jag fortfarande, ja på att han skall vakna... för jag vill gärna ge honom lite mat innan jag far med Meja och köper lördagsgodis. Annars kan det ju bli kris om inte tuttarna är på plats när han vaknar!!! Det skulle inte vara populärt vill jag lova.

Nu skall jag fixa lite här hemma... min syster kommer på besök om ett tag :-)) Ha en gó lördag!

Inga kommentarer: