onsdag 21 april 2010

Kallt som 17Kikade ut för en stund sedan och ser till min fasa att det snöar!!! NEEEEEJ, vill inte, vill inte, vill inte....

Men det är ju april och då hör ju "växlande" väder till. Det heter ju aprilväder :o) Synd bara att skitvädret kom nu för vi skulle haft hundträning till kvällen men nu ställer jag in den eftersom jag inte vill vara ute med lillgrabben om det blåser och snöar. Dessutom är jag skitskraj att få mjölkstockning...... usch, det vill jag inte ha. Vi skall ju också åka till Härjedalen i morgon och då vill jag ju inte bli sjuk.... Nej, vi får vara inne och mysa istället....

Hur gick det med vikten på Elias då?

Det var som jag trodde, att han skulle väga över 5000! Han väger 5070g! Min lilla grabb växer så det knakar....Han har då gått upp 345g på 12 dagar. Inte undra på att han är så nöjd, han får nog det han behöver och lite till....

Nej, nu måste jag göra någon nytta... kan inte sitta här och häcka framför datorn hela dan!

2 kommentarer:

Ammemi sa...

Snälla snälla Jane... FÖRLÅT mig.. men jag har missat att det kommit en ny lilten bebbe.
Åh vilka skuldkänslor jag får. Kollade igenom dina gamla inlägg o upptäcker detta. Så på efterhand vännen o till din familj.
GRATTIS till lille godssebarnet. Han är så söt. Får jag så sätter jag gärna in ett inlägg om nedkomsten. Ännu en gång GRATTIS.

Jane Hagström sa...

Tack! Ingen fara vännen, du har ju haft mycket annat att tänka på, så du behöver inte ha några skuldkänslor:-)) Klart du får sätta in ett inlägg om nedkomsten! Bara roligt. Stor kram till dig! ps. kul med din "nya" blogg!