tisdag 27 april 2010

Hundträning

Nu sitter jag här och tänkte uppdatera bloggen innan jag skall krypa till kojs. Det har gått i ett hela dagen som vanligt. Började med att rensa och plocka i källaren. Tänkte städa upp en del och kasta gammalt skrot så vi får plats med allt... det blir ju lätt att man samlar på sig en del genom åren. Har i tankarna att fräscha till lite med färg nere på trimmet så då vill jag ha lite ordning. Bäst att passa på när man inte har så mycket hundar som kommer nu.. Har också hunnit tvätta ett par maskiner, dammsugit, lagat mat..... men även haft lite hundträning på kvällen.

Träningsdax!

Alla utom två deltagare var på plats idag! Verkligen jätteroligt! Så nyttigt att träffas och träna tillsammans. Synd bara att vädret inte var på vår sida idag.. kallt som 17 och regn i luften. Det kändes nästan som om det skulle komma snö. Brrr, en varm dusch när jag kom hem satt inte fel vill jag lova. Och nu medans jag uppdaterar bloggen har jag en varm kopp te vid min sida.


Extra roligt med denna träning är att vi har tre valpar med. Alla lika positiva och glada, även om det kan bli lite jobbigt för matte & husse när man är så lycklig så man håller på att krypa ur skinnet :O) Men tur är väl det, för det hade inte varit så skoj om det vore tvärs om...
Tog några foton lite snabbt sådär... inte så bra bilder men det får duga:-))


Th. Magnus & Dalvar, Jocke & Pika,
Torsten & Frosti och Björn med Dimma "Leija"


Dalvar


Frosti


Dimmalimm "Leija"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Appro på "glada" valpar, kommer du i håg när vi jagade Brons kors och tvärs över Tallmon när han lekte "ni kan inte ta mig"... : ))

Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

Ha ha, Michelle! Vilka minnen.. måste vara ett X antal år sedan.. usch vad tiden går fort. Då var det inte skoj men nu kan man bara skratta åt det. Vore skoj att se dig med en ny valp någon gång.. "en svarting".. KRAM

Anonym sa...

Det är snart tio år sedan, herregud vad tiden går!!

Blir det en ny valp blir det nog en "svarting" ; )

Kram
Michelle