fredag 30 april 2010

Härligt


Idag har dörrarna stått öppna och hundarna varit ute hela dagen. Gården är färdigkrattad och nu har vi bara hallonhäcken kvar sedan är vårens städning klar! Har också setat på verandan och läst hingststamboken och drömt mig bort en stund. Oj oj vilka fina hästar det finns. Snart skall vi åka och skaffa ett nät till vår studsmatta för denna sommar vill jag kunna slappna av när ungarna är där och hoppar. Nej, nu måste jag kila, plikten kallar! :-)

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Hej du goa =)
Har tänkt skriva om produkterna på bloggen och det ska jag göra, dom är toppen och jag är tacksam att du skickade dom *hihi*
Nej visst är det synd om alla hundar som får vara rädda, tycker med man kan dissa sånt. Räcker väl med en brasa. Hur har ni det annars med liten och så?
Kramiz