fredag 9 april 2010

Grädde?Har jag grädde till bröstmjölk?

Man kan ju börja fundera... var som sagt till BVC för en stund sedan för att ta en vikt på Elias. Hemgångsvikten för honom var 4405g och nu vägde han 4725g!!!


Hjälp, var min första tanke! Går det så fort? Men som han tuttar så kan det väl inte bli annat... han är glupsk må ni tro... ibland sätter han i tom i fel strupe för det skall gå så fort, låter hemskt när han hostar.. försöker säga till honom att "lilla vännen, det är inte bråttom, du får nog det du skall ha.... du har ju liksom ingen att dela din mat med:-))"


Lika så längden, den mätte hon till 55.5cm! -VA? sa jag, det måste vara fel. Han kan ju omöjligt ha växt 3.5cm på 10 dagar..... - Och ja, antagligen är det så att de mätt honom lite fel på BB, fick jag till svar av barnskötaren.


Men visst är det fantastiskt, de växer verkligen så det knakar! Och nu förstår jag att de sover och äter för att kunna orka med att bara växa!

Nu sitter Meja och väntar på att vi skall spela memory! So long friends!

3 kommentarer:

Dernole sa...

wow, han är ju som min tonårsgrabb :)äter äter äter, växer växer växer haha

Bonde-Susanne sa...

Hej vännen! Det är tur att vi inte gör samma snabba viktökning :-) Hej å hå, hur skulle vi se ut då ;-) Små bollar!

// Kram

Ps. Följ Pilgimmens vandring. Vilken fantastisk människa ;-) Ds

Carina sa...

Ja eller så mätte dem inte fel utan att han rätat ut sig lite, de är ju åndå kanska trångt där inne och var ju ganska stor. Så var det med min son i alla fall!
Ha det bra