fredag 2 april 2010

GLAD PÅSK!


Tänk! Jag fick världens bästa påskägg iår!! En liten grabb! Min lycka är TOTAL:-))

Vi kom som sagt hem igår kvälls efter att ha mellanlandat hos min mor som bjöd oss på kvällsmiddag, skönt som 17 att tänka på mat det första man gör när man kommer hem. Lillkillen är så snäll, han bara äter, sover, kissar & bajsar - hur nöjd som helst. Och eftersom han är så snäll känner jag mig väldigt pigg vilket jag är jätteglad för.

Vagnspremiär - igen!

Just nu sitter jag och väntar på att Jocke skall komma tillbaka med hjulen på vagnen så vi kan ta en promenad tillsammans. Har längtat så in i norden och det skall bli skönt att äntligen komma igång igen.... Gissar också att hundarna kommer bli glada av att få komma ut och "lukta" lite på grannhundarnas dofter.....

Sover sött:-))

Nu måste jag kila!

Till er alla som väntar på mitt samtal till er..... jag ringer när tid finns... KRAM

4 kommentarer:

Bonde-Susanne sa...

Glad påsk vännen & ett stort grattis till lillen :-)

// Kram

Dernole sa...

Glad påsk önskar jag (vi) hela din familj. Kram

Jane Hagström sa...

Tack så mycket Susanne!! Ringer när jag får tid.. gissar att vi har en hel del att tala om:-)) M-H! Tack detsamma!

Browneyedgirl sa...

Grattis tjejen till grabben =)
Han är ju sååå söt.
varenda hår strå reste sig när jag läste att han äntligen kommit.
Ta hand om er nu!
Stooooor kram