söndag 18 april 2010

Gårdagen

Nu har jag piggat på mig lite:-)


Gårdagen var fantastisk! Jag är lyrisk och såååå glad att jag har skaffat mig en islandshäst. De är så otroligt vackra och helt underbara.

Hämtade upp tjejerna på morgonen och vi kom ned till Strömsholm i bra tid fast det blev en tur in i Kolsva:-! Vi hann med både fika, byte på Elias, matning och lite "tjejsnack" innan det blev dags för att kika på hingstshowen.


Själv var jag såklart lite orolig hur lille Elias skulle ta hela dagen inbyltad i en overall och hängandes på min mage.. men han var så duktig. Sov praktiskt taget hela dagen förutom då han ville ha lite mat och blöjbyte. Han var så duktig min lille gosse:-)Här ligger han gott i mitt knä när vi beskådar hästarna:-)Många fina

Massor av fina hingstar visades upp under dagen, och även några hingstars avkommor. Jag fastade för ca 5 hästar som jag skulle kunna tänka mig att använda i framtiden. De hade något speciellt som jag föll för. Svårt att sätta ord på vad det var men utstrålning, sättet de rörde sig på och hur de visades gjorde att just de hästarna föll mig på läppen. Man bara känner när det är Mr Right så att säga.... kärlek ett annat ord:-)


Tyvärr så tog jag inte med mig min bra kamera så jag kan inte delge er bilder. Kände också att jag hade lite för mycket att hålla reda på eftersom Elias tog en stor del av mig.


Men jag kan varmt rekommendera er som söker hingst att åka på showen, man får en bra överblick vad man söker och det är fantastiskt roligt att se dem i action. Jag skall dit och då skall kameran med:-)


Mycket finns att inhandla.. men jag får stå över..
Man blir inte rik på föräldrapeng direkt.. suck


DEN här föll jag för..... Love, love, love!

Inga kommentarer: