måndag 19 april 2010

Förmiddagspromenad

Här hemma har vi underbara förmiddagar tillsammans, jag, Elias, Jocke och hundarna. Vi tar alltid en promenad på förmiddagen tillsammans och passar då på att träna lite. Perfekt att vi kan ge hundarna lite tid när Meja är på dagis så hon slipper vara med. Ja, visserligen gillar hon det men inte om det blir för ofta. Skönt också att träna i lugn och ro.

Idag tog jag även med mig några dummies för att köra igenom Aska och Darling på apporten lite. Vi har inte tränat just någon apport alls sedan i höstas så det var verkligen dags... Trodde först att jag var tvungen tjata på Darling, men "icke sa Nicke".. hon tog dem med bravur på en gång. Känns bra att apporten sitter, fast det var ett tag sedan. Hon tyckte dessutoom att det var skoj!Aska & Pika får ligga "plats" under tiden Darling tränar..


Min duktiga tjej!

Inga kommentarer: