onsdag 21 april 2010

Ett leende till mig

Gjorde mig varm i hjärtat!

I morse när vi vaknade låg jag och Elias kvar i sängen och myste en stund. Han kikade på mig och log! Ett sådant sött leende så man tror man skall smälla av... man bara smälter. Visst har jag sett honom le förut någongång men nu gjorde han det flera gånger tittandes på mig!


Det är en speciell känsla när man ser att de utvecklas och när man ser att de börjar bli lite medvetna om sin stora omvärld. Man får mer kontakt, mer känslor och ett starkare band till varandra. (barnet på bilden är inte Elias!)

Vägning..

Vid 10:30 skall vi på vägning igen. 2 veckor sen sist vi var där så det skall bli jättespännande att se hans vikt idag. Känns som om han ökat mycket.. ni vet grädden jag bär runt på! :o)

Jag gissar på att han väger mer än 5000g, vad tror ni? Sist vägde han 4725g och då hade han en hemgångsvikt från BB på 4405g. Då hade han ökat 320g på 8 dagar.

Ha en skön dag!

4 kommentarer:

MammaMia sa...

Min gissning...5076g , ha en bra dag !!! Kram kram

Dernole sa...

Vilken vacker bild och text och så sann :) Lycka till med vägning tror närmare 5300g ;)

Am Ammemi sa...

Hej raring. Jag har bytt blogg. Hjärtligt välkommen //>Kram

Jane Hagström sa...

Mia!!! Du var närmast!!! 5070g! Vägningen gick bra.. trots att han "lättade" på trycket under tiden.. hi hi.. Åh, jisses vad blött det blev!! Tänk att det alltid är så. När man lättar på blöjan kommer det som ett brev på posten.. KRAM