fredag 16 april 2010

Energin i topp

Utvilad!

Jag är pigg och känner mig rätt så full i energi idag! Har sovit hela natten och Elias har bara ätit en gång! Känns supernice:-))

Har dessutom också "flyttat" tillbaka in i mitt sovrum nu när Meja fick sin säng i det nya rummet bredvid vårat rum, så nu känns det "nästan" som det gjorde innan lillkisen kom.

Har också städat upp i Mejas lekrum häromdagen, gissa om det var nödvändigt? En 5-åring pysslar ju med en hel del skall ni veta... jag hittade bl.a. avklippta fingervantar, hår som var avklippt från de flesta barbiedockor, smink som dessutom tillhör mig m.m. Kastade också bort massor med småskräp och sådant som var trasigt men jag vill poängtera att Meja inte var hemma! Hade hon sett vad som åkte ned i skräppåsen hade hon blivit galen!

Men det man inte vet, lider man inte av :o) I detta fall var det väldigt nödvändigt!

Ha en skön dag! Det skall jag ha - i solen:-)

1 kommentar:

Ingrid sa...

Vilken härlig energi du verkar ha, den smittade av sig genom bloggen =)
Härligt med urstädningar,, vi hade en sådan häromdagen och det var samma här... Tur dem inte vet!
Kram på dig!