söndag 25 april 2010

En jägare....


är född!!......:-) Jocke var lyrisk när han kom hem från fjället igår och med sig hade han lilla Pika som har visat vad en gordonsetter är till för. Hon visade fina kvaliteer för husse igår. Hon kom i kontakt med sina första ripor och hon visade att näsan, söket och ståndet är på plats! Man blir så glad av att få veta att det finns möjligheter för henne att bli en bra jaktkompis. Även Tomas med Adilla var lycklig när han kom hem, även hon visade vad man skall göra på fjället! Nu längtar jag till hösten... Men nu närmst skall jag plocka ihop i stugan för om ett tag är det hemfärd... Klart slut från mig!

4 kommentarer:

Dernole sa...

Grattis! till er nya stjärna :)blir många fina premier i ukl till hösten :D

Hönan sa...

Hej min vän. Efter mycket strul o massa av tårar gör jag nu ett tredje försök att kunna blogga ifred utan min stalker. Kika gärna in om du vill //Kram Am

Nina K sa...

Kul Jane! Ser lovande ut :-) Ni verkar ha haft härliga dagar, lite avis...., själv har jag tränat hund hemma på gården ;-)

Ingrid sa...

Vad underbart!!!
Kan vi inte ha liiiie sommar först, innan hösten, kära du? =)
Sen ska vi ligga i hårdträning till Vasan, du o jag...
Köpt nån biljett än?!! hehe ;-)
Kram på dig!!!!!!