torsdag 29 april 2010

Det bästa man har...

Lägger man på bordet!Elias har börjat bli lite sällskaplig och vill inte ligga för sig själv i någon vagn eller så. Han vill vara med oss och "snacka" lite. Så den bästa platsen när vi äter frukost är just - På bordet! Då har han koll på oss och är nöjd. Nog för att han är nöjd för det mesta men man vet redan nu vad han gillar och inte gillar.

Stora syster Meja vill också vara med och snacka lite.. Hon är så stolt och är världens bästa att hjälpa till. Hon älskar verkligen sin lillebror. Ni skulle även ha sett när vi kom till dagis en eftermiddag. Jag tog med Elias för att "visa" honom för Mejas dagiskompisar. De har ju sett mig med tjockmagen ett tag så barnen ville se bäbisen....

Det var verkligen som om jag kom och hade med mig en "sockerbit" . Ungarna betedde sig som ett gäng getingar! Wroom, så var alla ungar samlade runt Elias... de kände och klämde och han bara sov.... Då kan jag även tala om att Meja var stolt! Tror hon minsann växte ett par cm! Hi hi...


Mina godingar:-)

Nej, nu måste jag ta tag i lite tvätt och röj i källaren. Lätt att man blir fast här... fick även inloggningsuppgifterna till Word Fengur idag. (databas för Islandshästar) och där blir man fast vill jag lova...:) :)

Ha en skön dag!

Inga kommentarer: