torsdag 8 april 2010

BVC besök

God Morgon!

Här hemma råder lugnet, Elias är nymatad och nöjd och ligger nu i vagnen och myser. Hundarna är på väg till skogen och Meja till dagis.

Själv skall jag göra iordning mig för vid 11 tiden kommer barnsköterskan från BVC och hälsar på oss. Besöket är obligatoriskt när man får barn... de vill väl helt enkelt besöka alla nyblivna föräldrar och se vad de är för folk...o:)

Tänker man lite djupare på det så tycker jag det är bra, de får en insyn i hemmet och familjen som kan vara bra i framtiden om det skulle tillkomma saker.

Skickade också Jocke till affären också när han ändå är ute på språng, måste ju bjuda på lite fika när hon kommer.. tänkte mig en äppelpaj, tror ni det gillas? Kanske får man en extra stjärna i protokollet då? *ler*


Skämt och sido, nu måste jag fixa lite! Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Hehehe,,, du får nog alla stjärnor dem kan dela ut =), utan äppelpajen skulle jag tro !!
Kramar i massor!!!

Vicki sa...

Jag håller med Ingrid !!
Vilka fina bilder ni tagit , vi har inte ett foto på Hampus alla ligger kvar i datorn...Måste nog skärpa mej & framkalla lite. Ha de så bra Kram kram

Dernole sa...

Åh det lät gott med äppelpaj, kanske man skulle ta och baka lite. Tycker oxo att dessa besök är kanon, finns barn som inte är så lyckligt lottade. Men det får nog lov att bli en äppelpaj här nere också även om jag är färdig med allt vad BVC heter:)
Kram

Jane Hagström sa...

Äsch, hon hade inte tid att fika.. men det gjorde inget.. desto mer till oss:-)) Gott var det i alla fall när vi högg in i pajen efter hon hade åkt!
Vicki! Jag vet hur det är... men man måste ge sig 17 på att ta tag i det någongång.. jag gjorde det innan Elias föddes.. har nu massor med kort som ligger och väntar på album.. hur länge de nu får ligga innan de hamnar där får tiden utvisa:-) hi hi.. KRAM