onsdag 3 mars 2010

Vänner

Ibland får man så sköna feelings... Att känna att man har vänner som ger en massor av energi som man riktigt vill SKRIKA ut sin lycka! WEEEEHOOO

Jag har skrattat gott för en stund sen åt min kära fd. arbetskollega som gjorde min OS mössa. Meja blev jätteförtjust i den men önskade den i lite rosa färger, som hon gillar...

Och vet ni vad??

När jag stövlade in på min gode väns blogg har hon gjort ett blogginlägg som heter "Till Meja =)"

Först blev jag paralyserad när jag läste inlägget och tänkte... "men det är ju samma färger som Meja önskade sig...." Sedan såg jag den söta rubriken.... (bilden är från Ingrids blogg)

Varm i hjärtat!
Tempen stiger och man blir bara så glad, ja varm i hjärtat helt enkelt! Verkligen jätteskoj, Meja kommer bli superglad!

Tycker det är så skoj med vänner som ger... har faktiskt gått på så många falska individer i mitt liv som bara vänt en ryggen när det inte passade någe mer. Man har ställt upp, bjudit på överraskningar och lagt ned tid för sina "sk. vänner" men inte fått något tillbaka. Jag avskyr sådana folk som bara utnyttjar situationen för sin egen vinnings skull... grrrr. Så därför blir jag så glad när någon av mina vänner gör något för mig! Det oväntade & roliga!

Jag personligen försöker alltid att ge, gärna lite extra med hopp om att få något tillbaka. Vardagen blir lite roligare då. Kan man ställa upp så gör jag det gärna och förhoppningsvis får man det tillbaka förr eller senare :-)

Jisses, vad jag blev på BRA HUMÖR!! Yabbadabbadooooooo

Ha en fortsatt underbar dag!

6 kommentarer:

Dernole sa...

Grattis, bra vänner är som diamanter, dyrbara, vackra och skiner även i sin frånvaro.

Sara sa...

VA HÄRLIGT MED SÅNA VÄNNER ! JA MAN HAR JU TYVÄRR HAFT EN DEL "IGLAR" I SITT LIV.
FY LÄGGER INGEN ENERGI PÅ SÅNA LÄNGRE.
VUXNA MÄNNISKOR FÅR STÅ PÅ SINA EGNA BEN.
MEN VILKEN LYCKA FÖR MEJA =) JAG SKULLE FAKTISKT KUNNA TÄNKA MIG EN SÅN MED , SNYGGA FÄRGER SERRU..
KRAM *S*

MammaMia sa...

Ingrid är bra goo hon , tänk om fle kunde vara som henne eller hur !!! Hoppas allt är bra med er !

Kram kram

Ingrid sa...

Åh Jane.. jag blev alldeles tårögd när jag läste din blogg...
SÅ Oerhört Glad att kunna göra dig Glad av så lite =)
Det avr en självklarthet för mig att om Meaj ville han enrosa mössa, ska hon få en =)
Men kallingarna.. hm ,ja,,, skulle va kul att testa ;-) hehehe...
Skämt o sido..
Vänner ska man vara rädd om,och du har alltid varit speciell för mig sedan vi jobbade ihop och du försvarade mig ifrån det där Psykot jag hade efter mig.. SOm du vrålade åt att han skulle FATTA ATT JAG INTE VAR INTRESSERAD =) Minns du,. hur arg han blev?!! hahaha...
Nåväl, det var bara en liten parantes...
Det jag skulle komma fram till att DU är väldigt speciell för mig!!
Glad att vi funnit varandra igen, utanför ICA =)

Kram och TACK för att Du finns!!!!

Jane Hagström sa...

Åh guuu, vad goá ni är! Blir så glad över era fina inlägg och ord.. varm i hjärtat blir jag!

Sätilaryttaren sa...

sv; var så lite :)