onsdag 31 mars 2010

Uppdraget slutfört!


Och resultatet blev en grabb!! Han föddes 14.57, vägde 4560g och var 52cm lång. Allt gick bra fast det gjorde lite ont:- Men jag hade världens bästa support med mig så jag klarade det endast på den goa *ler* lustgasen... Så nu mina vänner jag titulera mig som tvåbarns mor - världens stoltaste! Vad prinsen skall heta? Nja, vi har inte riktigt bestämt det än... jag får återkomma i frågan. Kommer stanna kvar på BB tills i morgon, så innan dess har jag inte tillgång till bloggen för att kunna godkänna alla fina kommentarer jag fått men jag kan läsa dem i alla fall! Kram från mig och 'lillgrabben'

8 kommentarer:

Anonym sa...

Än en gång ett superstort grattis!! Ta hand om er!

Stora kramar
Michelle

Anonym sa...

jobbat Jane!!:)vilken liten söting! E så nyfiken va han ska heta:)blir en liten trond kanske;P

Är hemma i Falun jag, deilig å va hemma!De e ju lite tidigt med besök, hehe, men säg till annars i så fall, vill ju se han på riktigt:) Annars hoppas jag vi ses nästa gång jag kommer hem!

Stort Grattis igen!!och go påske:D

KRAAM Jessica

Dernole sa...

Gratulerar till ett mycket vackert uppdrag! Skall bli spännande att få föja fortsättningen av uppdrag bäbis. :D
Kramen

Anonym sa...

OJ!!! GRATTIS!!! Hade inte en aning:-)
Grattis igen:-)))
/Helena

Anonym sa...

Härligt , Bra jobbat tjejen! En riktig liten söting ni fått. GRATTIS. Hoppas ni mår bra hela familjen.

KRAM FRÅN ALLA OSS PÅ SHERIFFEN`S.

Anders sa...

GRATTIS en ny jägare är född :)

Nina K sa...

Kära värld vilken härlig, underbar kille :-) Blev så glad när jag fick ditt mms.
Grattis, grattis!!!!!! Kramar i massor

Jane Hagström sa...

Tack, tack, tack, tack vad era fina kommentarer glädjer mig! Tänk, visst är det fantastiskt.. ett nytt liv har börjat.. bara "sådär":-)) KRAM