onsdag 31 mars 2010

Underbart


Hej på er! Känner mig så lycklig och tacksam för att allt har gått bra..... Har inte velat skriva något om graviditeten på bloggen innan allt var klart, så jag gissar att många är lite förvånade över mitt lilla 'uppdrag' och hemlis!? Men visst är det skoj med överraskningar? Annars har vi haft en lugn dag jag och lillkillen, han äter och sover precis som Meja gjorde när hon kom. Känner mig pigg och längtar så oerhört att få komma hem igen. Längtar efter promenader, skidåkning, ridning och att känna mig 'normal' igen. Åker hem i morgon eftermiddag och jag längtar som 17. Vet även en annan som gör det och det är storasyster Meja! Kram från oss, vi hörs i mor'n. Nu skall jag äta lite kvällsmat:-)

2 kommentarer:

Eva sa...

Hej Trim kollegan!!! känns så skönt att allt är bra med dej & prinsen.Du sa att du skulle komma förbi på trimmet & hälsa på. Men när veckorna gått & allt har lugnat sig med besök & annat.... kan jag gärna komma till B-länge & kolla på prinsen & ditt trim. Skulle vara kuligt hur det än blir & vart....... Kram, kram på er// Eva

Anonym sa...

Han ser väldigt nöjd ut : ) Skönt att höra att allt gått bra, att ni alla mår bra och snart får komma hem.
Kram Michelle