söndag 21 mars 2010

Trökigt

Hughaaa, vilket tråkigt väder idag!

Här hemma är det grått och trist och så snöar det! Tempen ligger på 0:an precis så jag kan inte säga att det är kallt... men så trist.

Igår tittade vi på filmen jag skrev i tidigare inlägg, jag gillade den och blev inte besviken. Den levde faktiskt upp till mina förväntningar.

Jag har inte läst böckerna så jag har inget att jämföra med så som så många andra säger då de läst böckerna. Är inte direkt någon duktig läsare, det blir mest faktaböcker om det ena och andra om jag läser... har ju så mycket annat att pyssla med.. som alla hemsidor och bloggar:-)

Sköna söndag!

Även idag har vi inte så mycket som "måste" göras, det blir till att ha en skön dag tillsammans med familjen helt enkelt och det är ju inte fel.

Ev. så kanske vår "elkille" kommer och hjälper oss med elen på övervåningen så vi kan spika innertak innan tapetseringen. Skönt att få det ur världen för sedan är det inte så mycket kvar! Det tar sig..sakta men säkert:-))

Nej, mina vänner, nu skall jag duka fram för lite frukost och lite kaffe så man piggnar till lite.... hoppas ni får en fin dag! KRAM

Aska hälsar från soffan....

Inga kommentarer: