måndag 8 mars 2010

Tom Penningpung....

Åter hemma i stan efter en dag fylld med shopping!

I morse for vi till IKEA för att inhandla lite nytt till vår lilla hem. Våren är i antågande och vad passar inte bättre då än att förnya sig lite? Ut med det gamla och in med det nya & fräscha!

Det blev en hel del handlat så som nya kuddar med nya kuddfodral, plädar, nya gardiner, småkrafs som det kan bli lite utav, kockförkläde, hundbädd mm. Så klart hade de inte gardinvaggor som man hänger paneler i och även sängkappa till sängen, så det fick inhandlas på några butiker här hemma i stan. Så nu är min pung.. lite lättare :o)

Skall ta tag i förvandlingen i morgon för nu har solen gått ned och då blir det så mörkt och trist igen... tar nya tag i morgon då ljuset är tillbaka!

Men visst är det skoj med IKEA!? Kan inte bärga mig föränn det kommer till Borlänge, kommer bli så himmelens bra... undrar om karlarna tycker lika? Kärringarna kommer tillbringa all ledig tid där i hopp om att finna "dagens fynd" :-) I och för sig så har karlarna ju sitt "gubbdagis" i Biltema som kommer ligga i anslutning till IKEA... Kanske lika bra, för vad ger de för smakråd egentligen? *fniss, fniss*

En sak som Jocke blev helt förvånad över var maten vi åt! 74 riksdaler för två tallrikar med köttbullar och mos, två kaffe och två desserter! Han trodde kassörskan slog in fel.... Helt otroligt, så nu kan vi snart luncha på IKEA också... billigt, billigt:-)) Tydligen så kostar den måltiden endast 16:- under mån - fred!

Sprang också in på Hööks Hästsport för att köpa lite bett till min gode vän Susanne. Kan inte förstå vilken uppsjö av olika typer det finns.. och alla har de sina olika egenskaper...

Hittade i alla fall tillslut vad damen önskade :-)

Passade också på att handla ridvantar till Meja också, och då hade jag sådan tur att det ena paret var på rea.. 39:- och hur fina som helst. Gissa en som blev glad?

Slog också en kik på lite andra prylar.... skulle kunna handla hur mycket som helst... men det är ju lite tråkigt när jag inte har min lilla Rós hemma. Tänkte i all fall att jag skulle kunna köpa henne en egen grimma och ett grimskaft så hon har sitt eget. Då skulle jag kunna ta med det nästa gång jag hälsar på henne. Men just idag kunde jag inte bestämma mig vad jag ville ha så jag måste fundera lite till. Det blir fler gånger!

Nä, mina vänner. Nu måste jag pyssla vidare.... ha en underbar kväll!!!!

1 kommentar:

AM sa...

Hej min vän. IKEA är toppen älskar IKEA, men det var ett tag sedan nu. Tänka vad fint du kommer att få, rena rama vårstädningen ju. Härligt. Var rädd om dig //Kram