tisdag 16 mars 2010

Tjoho!!


God Morgon mina vänner!!

Vaknade tidigt som 17, Meja var i sitt esse redan när klockan var 06:30!!!! Kan säga att jag INTE var det:-)

Hon är för rolig på morgonen när hon tjattrar, hon talar verkligen om allt och lite till. Önskar verkligen att jag kunde skriva ner här hur samtalen lyder, men man glömmer bort så fort man kliver upp. Men ni som har barn vet ju kanske hur det låter?

Så även fast man är himmelns trött så blir man så varm i hjärtat av all kärlek de ger en och vips - så är man hyffsat pigg! En underbar känsla helt enkelt!


Måla lite....

Igår målade jag öppna spisen med första vändan! Oh, jisses vilken skillnad det blev när den fick ny fräsch färg. Även elementet fick sig en duvning....

Så idag skall jag göra den sista målningen sen är jag klar!!! Då återstår jobbet till andra, då tänker jag inte göra ett smack föränn rummet är klart! (tror jag i alla fall:-)

Tapeterna då?

Yes, de fick jag också tag på igår. Det var inte jättesvårt eftersom vi skulle ha en vit tapet med ngt mönster i, en tapet som går ihop med det vi har i både sovrum och hall. Man vill ju inte att det skall bli för stora skillnader i kvalitéen. Allt skall vara i samma stil annars blir det nog att se väldigt tokigt ut. Skönt att något kan vara lätt någon gång!

Nej, nu kurrar magen lite så nu blir det lite frukostdax här hemma! Ha en bra dag mina vänner!

Inga kommentarer: