tisdag 2 mars 2010

Tillbaka!

Weeee, jag är tillbaka!!

Om ni visste mina vänner vad jag har saknat min dator! Visst har det väl gått bra att varit utan denna mojäng, men ack sååå tråkigt.

Modemet som jag hade hade alltså gett upp, skönt som 17 att det "bara" vad det och inget annat... hade det inte varit modemet så hade jag varit tvungen att få hit en tekniker och det hade kostat mig 1.000 riksdaler. Nu blev det gratis :-)

Kliar som attsikens...

i mina bloggfingrar, skulle kunna sitta här till natta =) Men nu först måste jag se till att min underbara dotter kommer i säng.. sen så KOMMER JAG !

Måste ta igen förlorad tid...

Och besöka ER mina vänner, har faktiskt saknat att inte hinna läsa era bloggar ordentligt och kikat på det jag brukar beskåda på nätet. Har också lite uppdateringar som skall göras och de kommer jag göra inom kort...

Tralla la la la, vad jag är glad!!!
Känner mig hel igen!

Hoppas att ni saknat mina inlägg... i alla fall lite:-)

Återkommer snart snart snart!

3 kommentarer:

Eva sa...

Välkommen Tebaks!!!
Jag har fått lov att lämna in min kära bärbara i veckan efter en massa strul som jag själv gick bet på IGEN!!!men nu så!!! önskar bara dej& mig VÄLKOMMEN TILLBAKA!!// Eva

Ingrid sa...

Underbart att ha dig tillbaka =)

Jane Hagström sa...

Gulliga ni! Skönt att vara tillbaka!