fredag 5 mars 2010

Speciell dag...

Den här fredagen är speciell för mig.... den är ett slut och en början på samma gång =)

Känner mig förväntansfull och lycklig.... En skön känsla helt enkelt...

Jag skall åka till jobbet strax men först måste jag rasta lite hundar och ta mig en sväng förbi ICA och köpa persilja som jag glömde bort igår. Garneringen till min smörgåstårta måste ju såklart ha lite persilja på toppen annars blir den så blek....

Den har stått och dragit sig i natt i kylen... hoppas att det blir god :-)
Det var länge sedan jag gjorde denna tårta, tror minsann det var minst 5 år sedan! :O) Är ju inte världens bästa på att vara baktant... men även en sådan som jag får sina ljusglimtar ibland.
Nä, nu har jag inte tid att sitta här.... persiljan väntar på mig på Ica och jag kan inte komma försent till jobbet idag för jag har bokat in mig på lite behandling nu på morgonen! Skall lyxa till det med en AHA - Ansiktsbehandling och lite vaxning! våren är ju på G vet ni och då måste man "väcka upp" skälen som sover!

Ha en underbar dag mina kära vänner! Gillar att vara tillbaka på bloggen och jag uppskattar verkligen era fina kommentarer!

KRAM JANE

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi,, ja Lycka till nu,, Tänk vilken underbar vår som väntar på er,,,
Tack för att du e en så go och alltid glad vän,, Jonas sa igår när vi pratat att ,,,- Ja Janes positiva anda la sig i hela rummet... Ha ha han tyckte vi pratade så högt så råttorna vaknade,, (positivt uttryck).. Nä nu e det dags att göra oss klara för dagens alla måsten..

Kramar från en frusen göteborgare,

Malin

Dernole sa...

Njut av dagen, ta vara på tiden, sköt om dej.
Kramen